I begyndelsen af et nyt år er en tid, hvor mange af os gør resolutioner, nogle beslutninger har til formål at forbedre aspekter af vores personlige liv, og nogle er professionelle liv-baserede beslutninger at nå visse mål. Blandt de personlige og faglige beslutninger kan du gøre, overveje en beslutning om at forbedre sundheden for din virksomhed.
Business wellness er ligesom personlige wellness, når din krop, sind og ånd arbejder sammen om at opretholde en komplet sundhed; ligeledes, business wellness sker når alle elementer i din virksomhed, herunder indkomst, tilgodehavender, likviditeten, gæld og afgifter arbejder sammen om at holde din virksomhed på optimal sundhed, så du kan opretholde vækst og rentabilitet. Og lige som den bedste måde at bevare personlig sundhed og wellness er at udøve, spise godt og tage tid til at slappe af, der er nøgler til planlægning og opretholde business wellness. To vigtige planlægningsværktøjer at opretholde business wellness er et øjebliksbillede af finansielle og business køreplan.
Finansielle Snapshot
Det første skridt mod business wellness skaber en fuldstændig og nøjagtig visning af din virksomheds finansielle situation; at kende den finansielle sundhed af din virksomhed lige nu gør det muligt at begynde processen med planlægning for sin fremtid. En økonomisk øjebliksbillede indeholder dit salg, udgifter, gæld, lejemål, forsikring, afgifter, osv. Det er vigtigt du kender kerne omkostninger for din virksomhed, hvor hver dollar kommer fra, og hvor det kommer. Øjebliksbilledet er det første skridt til at vide, hvor din virksomhed er økonomisk, i dette øjeblik.
Business køreplan
Fra de tal, der bestemmer din finansielle snapshot, kan du derefter oprette en cashflow-model for i dag og i fremtiden; Dette er din business køreplan, din finansieringsplan. Din virksomhed køreplan giver dig mulighed for at projektet og plan for hvordan virksomheden skal udføre fremover uger, måneder og år. Det kan du planlægger at købe nyt udstyr, ansætte personale, omstrukturere gæld, ansøge om kapital eller udvide din placering. Business køreplanen er af afgørende betydning for succes af din virksomhed.
At opnå Business Wellness
Finansielle snapshot og business køreplanen er de centrale værktøjer, skal du være vidende og informeret om den finansielle sundhed i din virksomhed, hvor det er i dag, og hvor du ønsker det skal være i fremtiden. Disse værktøjer giver dig mulighed at opfylde dine mål, trygt og med ro i sindet om stabilitet og succes i din virksomhed. Her er til business wellness i ‘ 06!